Afsluitingen met oog voor detail

Wil u mooie afsluitingen in Wingene of omstreken laten plaatsen? Neem dan beslist contact op met Tuinen De Grande. Deze tuinaannemer plaatst afsluitingen en poorten die uw veiligheid en privacy garanderen en dit in diverse materialen.

De mogelijkheden zijn legio

Een afsluiting bepaalt voor een groot deel het uitzicht van uw woning. De plaatsing ervan moet dus bedachtzaam en met oog voor detail gebeuren. Ook de keuze van het materiaal speelt een rol bij de uitwerking. Tuinen De Grande in Wingene plaatst afsluitingen en poorten in Oost- en West-Vlaanderen en dit in verschillende materialen waaronder hout en beton. De mogelijkheden zijn legio. Van een moderne, decoratieve afsluiting, een landelijke afsluiting in hout tot een gesloten afsluiting die u wat meer privacy garandeert.

Perfecte plaatsing

Wij geven u graag advies over het onderhoud en de kostprijs van de afsluiting of poort van uw keuze. Wenst u meer inlichtingen over de materialen en ontwerpen of wilt u enkele voorbeelden zien alvorens u een beslissing neemt? Dat kan. Contacteer ons nu. Wij maken graag een afspraak. U kan Tuinen De Grande ook inschakelen voor tuinaanlegtuinonderhoud en verhardingen